Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Zonguldak’ta, FETÖ/PDY'ye yönelik gerçekleştirilen operasyonda, aralarında 'mahrem imamlar' ile 'örgüt ablası'nın bulunduğu, 2'si kadın 7 kişi gözaltına alındı.

        Zonguldak Cumhuriyet Başsavcılığı'nca FETÖ/PDY'nin 'Türk Silahlı Kuvvetleri'ndeki (TSK) yapılanmasına yönelik başlatılan soruşturma kapsamında, 'ardışık arama' ve 'kripto şifreleme' yöntemlerini kullanan 9 şüpheli hakkında yakalama kararı çıkarıldı. İl Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından sabah saatlerinde eş zamanlı operasyonlar düzenledi. Zonguldak, Ereğli ve Alaplı ilçelerinde düzenlenen eş zamanlı operasyonlarda; aralarında örgütün 'askerlerden sorumlu imamları' ve 'asker eşlerinden sorumlu ablası'nın da olduğu öğretmen, sağlık çalışanı, astsubay, kara harp okulu eski öğrencisi ve Kur'an kursu eğitmeni oldukları öğrenilen U.Y., F.Ç., S.K., L.G., S.Y., A.K. ve A.Y. gözaltına alındı. Şüphelilerin ev ve iş yerlerinde yapılan aramalarda bilgisayar ve belgelere de el koyuldu. Gözaltına alınan 2'si kadın 7 kişi, emniyete götürüldü.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Zonguldak haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Zonguldak Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Zonguldak İlçeleri
        Tüm Zonguldak Haberleri
         Zonguldak

        Zonguldak

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa