Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Zonguldak’ta telefonla arayarak kendilerini polis ve savcı olarak tanıtan 2 şüpheli polis ekipleri tarafından yakalandı.

        Edinilen bilgiye göre, Kilimli ilçesinde yaşayan B.A’yı A.M ve A.A isimli şahıslar telefonla arayıp kendilerini polis ve savcı olarak tanıtarak para istedi. Durumdan şüphelenen B.A polis ekiplerine haber verdi. Asayiş Şube Müdürlüğü ekiplerince yapılan çalışmalar neticesinde geçersiz para olarak hazırlanan 50 bin TL dolandırıcılara verildi. Kilimli ilçesinden parayı alarak Şanlıurfa istikametine gideceği belirlenen 2 şüpheli, güzergahtaki illerde bulunan polis ekipleri ile yapılan koordineli çalışmalar sonucunda Aksaray’da yakalandı. Şüpheliler Aksaray ilinden Zonguldak’a getirilerek emniyetteki işlemlerinin ardından sevk edildikleri mahkemece tutuklandı.

        Daha önce de dolandırılmış

        Mağdur B.A’nın geçtiğimiz aylarda da 174 bin 420 TL’sini aynı şekilde kendisini polis ve savcı olarak tanıtan kişilere kaptırdığı öğrenildi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Zonguldak haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Zonguldak Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Zonguldak İlçeleri
        Tüm Zonguldak Haberleri
         Zonguldak

        Zonguldak

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa