Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Resmi Gazete'de yayımlanan Vali Yardımcıları ve Mülki Amirler Atama Kararnamesi'ne göre Zonguldak'ta 4 ilçenin kaymakamı değişti.

        Kararnameye göre Kozlu Kaymakamlığı'na Zonguldak Vali Yardımcısı Hüseyin Ergi atandı. Kozlu Kaymakamı Ahmet Karakaya ise Tekirdağ'ın Hayranbolu İlçesi Kaymakamlığı'na atandı. Bitlis Vali Yardımcısı Tolga Polat Devrek Kaymakamlığı'na, Devrek Kaymakamı Yakup Güney ise Akyazı ilçe kaymakamlığına atandı. Kdz. Ereğli Kaymakamlığı'na Nazım Madenoğlu'nun emekliye ayrılmasının ardından Manisa'nin Şehzadeler Kaymakamı İsmail Çorumluoğlu atandı. Gercüş Kaymakamı Ünal Koç da Kilimli İlçe Kaymakamlığı'na atandı.

        Öte yandan Zonguldak Valiliği Hukuk Müşavirliği’ne Kilis Vali Yardımcısı Muhammet Kaya ve Zonguldak Valiliği Hukuk Müşavirliği’ne Yapraklı Kaymakamı Murat Ertekin atandı.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Zonguldak haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Zonguldak Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Zonguldak İlçeleri
        Tüm Zonguldak Haberleri
         Zonguldak

        Zonguldak

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa