Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Kozlu Belediyesi Uluslararası Kültür ve Spor Festivali 30 Ağustos Zafer Bayramı kutlamaları kortej yürüyüşüyle başladı.

        Kozlu Belediyesi Uluslararası Kültür ve Spor Festivali 30 Ağustos Zafer Bayramı kutlamaları kortej yürüyüşü ile başladı. Mehteran eşliğinde gerçekleşen kortej yürüyüşüne Kozlu Kaymakamı Ahmet Karakaya ve Kozlu Belediye Başkanı Kerim Yılmaz, protokol üyeleri yerli ve yabancı halk oyunları gruplarının yanı sıra çok sayıda vatandaş katıldı.

        Kortej yürüyüşü sonrası Amfi Tiyatroda çeşitli etkinlikler gerçekleştirildi. Günün anlam ve önemini belirten bir konuşma yapan Kozlu Belediye Başkanı Kerim Yılmaz, şunları söyledi. Bundan tam 96 yıl önce bu ulusun yazdığı zafer sonrasında biz şuan buralardayız. Bir ulusunun kurtuluşunun en güzel örneğini sergilemiş bu vatandan için şehit düşmüş tüm vatanseverlerimizi rahmetle anıyorum. Rabbim bundan sonraki yaşantımızda bizlere vatan sevgisi, millet sevgisi ve ezan sevgisi versin. Rabbim ülkeyi bölmeye çalışanlara fırsat vermesin. 30 Ağustos Zafer Bayramımız kutlu olsun.”

        Konuşmaların ardından yerli ve yabancı gurupları halk oyunları gösterileri sahne aldı. Vatandaşların büyük ilgi gösterdiği etkinlerde sahne alan Elif ve Şevket Doğan ise söylediği parçalarla Kozluluları coşturdu.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Zonguldak haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Zonguldak Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Zonguldak İlçeleri
        Tüm Zonguldak Haberleri
         Zonguldak

        Zonguldak

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa