Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Genel Maden İşçileri Sendikası (GMİS) Kurban Bayramı nedeniyle bayramlaşma programı gerçekleştirildi.

        GMİS Yöneticileri, Kurban Bayramı’nın birinci günü olan 21 Ağustos 2018 tarihinde Sendika Genel Merkezi’ndeki bayramlaşma programına katıldı. GMİS Genel Başkanı Ahmet Demirci, Genel Sekreter Satılmış Uludağ, Genel Teşkilatlandırma ve Eğitim Sekreteri Kahraman Kabasakal; Üzülmez Şube Başkanı Tayfun Demir, Sendikanın şubelerinin yöneticileri, gazeteciler, GMİS personeli, maden işçileri ile Belediyeİş Sendikası Şube Başkanı Osman Karataş, Şube Başkan Yardımcısı Hasan Aydın, TezKoopİş Sendikası Şube Başkanı Şerif Taşören ve Zonguldak’ın siyasetçi, bürokrat, sivil toplum örgütlerinin temsilcileri, sendikaların yöneticileri ile bayramlaştı.

        GMİS Genel Başkanı Ahmet Demirci, programda gazetecilere yaptığı açıklamada, “Bugün Mübarek Kurban Bayramını idrak ediyoruz. Türkiye Taşkömürü Kurumu’nda (TTK), Maden Tetkik Arama Kurumu’nda (MTA), HATTAT A.Ş. ve diğer özel sektörde çalışan üyelerimiz başta olmak üzere tüm madencilerin, Zonguldaklıların, halkımızın ve İslam aleminin Mübarek Kurban Bayramını kutluyoruz. Hac görevlerini yerine getiren hacılarımızın haclarının kabul olmasını Allah’tan temenni ediyoruz. Çalışan kardeşlerimizin kazasızbelasız çalışmalarını temenni ediyoruz. Hayırlı ömürler diliyoruz. Bayramın, kardeşlik ve dayanışma duygularını geliştirmesi, ülkemize ve bölgemize huzur ve barış getirmesini diliyoruz” dedi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Zonguldak haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Zonguldak Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Zonguldak İlçeleri
        Tüm Zonguldak Haberleri
         Zonguldak

        Zonguldak

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa