Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Devrek Belediyesi tarafından toplu sünnet şöleni gerçekleştirildi. Zonguldak'ın Devrek ilçesi Belediyesi tarafından ilk kez hayata geçirilen toplu sünnet şöleninde 41 çocuk sünnet ettirildi.

        Bu yıl 29. gerçekleştirilen 1718 ve 19 Ağustos tarihleri arasında hayata geçirilen Devrek Baston ve Kültür Festivali etkinlikleri kapsamında hayata geçirilen ve Egemenlik Mesire Alanında gerçekleştirilen sünnet şöleninde sünnet olan çocuklar ve aileleri doyasıya eğlenmenin tadını çıkardılar. Düzenlenen sünnet şöleninde davetlilere hitap eden Devrek Belediye Başkanı Mustafa Semerci, "29. Uluslar arası Devrek Baston ve Kültür Festivali etkinlikleri çerçevesinde hayata geçirdiğimiz sünnet şölenine hepiniz hoş geldiniz. Belediyemiz ilkleri gerçekleştirmeye devam etmektedir bundan sonra da bu tür etkinliklerimiz devam edecektir. Sünnet olan yavrularımıza hayırlı ve uzun ömürler diliyorum” diye konuştu.

        Şölenin ardından Safter Kartooğlu Bisiklet, Yürüyüş,ve Koşu Parkuru parkının açılışı gerçekleştirildi

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Zonguldak haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Zonguldak Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Zonguldak İlçeleri
        Tüm Zonguldak Haberleri
         Zonguldak

        Zonguldak

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa