Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Zonguldak’ın Ereğli ilçesi Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü tarafından 4,5 yılda yapılan çalışmalarla yeşil alanın 130 bin‘den 270 bin metre kareye çıkarıldığı belirtildi.

        Kdz. Ereğli Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü’nün 4,5 yılda 130 bin metrekare olan düzenlenmiş yeşil alanı, 270 bin metrekareye çıkaran Park ve Bahçeler Müdürlüğü’nün söz konusu süre içinde ilçenin vitrini olan giriş güzergâhları ve yenilenen Şehit Ömer Halisdemir Bulvarı başta olmak üzere 35 farklı türde 5 bin ağaç diktiğine vurgu yapıldı. Kdz. Ereğli Belediyesi’nden yapılan açıklamada Atatürk Anıtı ve İnönü Parkındaki düzenlemeler ile kent ve şehir estetiğine katkıda bulunulduğu, eski şantiye alanına yapılan Çocuk Oyun Dünyası ve Erdemir Ofis Yolu üzerinde inşa edilen Spor Parkı’nın da, çocuk ve gençlere yeni yaşam alanı olarak hizmete açıldığı ifade edildi.

        Kdz. Ereğli Belediye Başkanı Hüseyin Uysal yapılan çalışmalara katkı sunan belediye personeline teşekkür etti. Uysal konuşmasında “4.5 yıldır hep daha güzel bir Kdz. Ereğli için çalıştık. Park ve Bahçeler Müdürlüğümüz bünyesinde yapılan çalışmalarda emeği geçen personellerimize teşekkür ediyorum” dedi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Zonguldak haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Zonguldak Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Zonguldak İlçeleri
        Tüm Zonguldak Haberleri
         Zonguldak

        Zonguldak

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa