Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Zonguldak'ta ağlarına düşürdükleri bir vatandaşı FETÖ bahanesiyle 100 bin lira dolandıran ve kendilerini polis olarak tanıtan telefon dolandırıcıları, mağdurun dolandırıldığını anlayıp durumu polise haber vermesi üzerine kahvaltı yaparken yakalandılar.

        Edinilen bilgiye göre olay Zonguldak'ın Kilimli ilçesinde yaşandı. İl dışından geldikleri öğrenilen C.K. ve İ.P. isimli iki dolandırıcı, kendilerini polis olarak tanıtıp telefonla aradıkları 75 yaşındaki S.K. adlı kadından para istedi. Dolandırıcılar yaşlı kadına "Banka hesaplarınız, kimlik bilgileriniz FETÖ terör örgütü üyeleri tarafından ele geçirildi" diyerek korkuttu. Olayın şokunu yaşayan yaşlı kadın, dolandırıcılara 100 bin lira değerinde para ve ziynet eşyası verdi.

        Bu sırada dolandırıldığını anlayan yaşlı kadın durumu Kilimli İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne haber verdi. İhbar üzerine harekete geçen ekipler, iki şüpheliyi fiziki takibe aldı. Yaşlı kadını dolandırıp evinin önünden ayrılan dolandırıcılar ardından bir kafede kahvaltı yaparken polisler tarafından kıskıvrak yakalandı. Üst araması yapılan iki dolandırıcının çantasından para ve ziynet eşyaları bulundu. Emniyete götürülen iki şüpheli, işlemlerinin ardından Zonguldak Adliyesi'ne sevk edildi.

        Şüphelilerin savcılıktaki sorguları sürüyor.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Zonguldak haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Zonguldak Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Zonguldak İlçeleri
        Tüm Zonguldak Haberleri
         Zonguldak

        Zonguldak

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa