Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Alaplı Tarım ve Orman İlçe Müdürü Rafet Yılmaz, ,Genç Çiftçi Projesi çerçevesinde, Alaplı'da 23 genç çiftçiye toplam 30 bin TL hibe verileceği bildirildi.

        Alaplı Gıda, Tarım ve Hayvancılık İlçe Müdürlüğü tarafından yapılan yazılı açıklamada, "Bakanlığımız tarafından ilk kez uygulanan Genç Çiftçi Projeleri'nin desteklenmesi programı ilçemizde sonuçları belli oldu. Bakanlık tarafından ilçemizde için ayrılan 30 bin TL bütçe ile 23 adet proje program kapsamında 10 adet Küçükbaş Hayvancılık Projesi,7 adet Arıcılık Projesi, 4 Koyunculuk,1 Mantarcılık ve 1 Tavukçuluk olmak üzere toplam 23 Proje desteklenecektir.Genç Çiftçi desteklemeleri kapsamı uygulanacak projeler ile İlçemize kırsal kalkınmanın gelişmesine büyük katkılar sunacağını inanarak, faydalanacak çiftçilerimize hayırlı olmasını diliyorum" denildi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Zonguldak haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Zonguldak Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Zonguldak İlçeleri
        Tüm Zonguldak Haberleri
         Zonguldak

        Zonguldak

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa