Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Zonguldak'ın Çaycuma ilçesinin ‘ilçe ilan edilişinin 74.yıldönümü’ nedeniyle düzenlenen etkinliklerin sonuncusu Perşembe Beldesi’nde gerçekleşti.

        Perşembe Beldesi Atatürk caddesinde oluşan kortej ellerinde Türk bayrakları ile FilizRifat Güpgüpoğlu Çok programlı Lisesi’ne kadar yürüdü. Okulun bahçesinde gerçekleşen programa Gürcistan, Makedonya, Bulgaristan halk oyunları gösterileri ile Çaycuma halk eğitim merkezi halk oyunları gösterileri yer aldı. Etkinliğe katılanlar arasında; Perşembe Belediye Başkanı İsmail İnam, Çaycuma Belediye Başkanı Bülent Kantarcı, Çaycuma Belediyesi Türk Sanat Müziği Topluluğu (TSM) Başkanı Hamza Başören, belediye meclis üyeleri, muhtarlar, Perşembe halkı ve civar köylerden çok sayıda vatandaş katıldı.

        Akşam saatlerinde başlayan program belde halkına muhteşem anlar yaşattı. Büyük küçüğün katıldığı tören sonunda Perşembe Belediye Başkanı İnam; “Gürcistan, Makedonya, Bulgaristan halk oyunları gösteri ekibi ile Çaycuma halk eğitim merkezi halk oyunları gösteri ekibine geldikleri için teşekkür ediyorum. Bu organizasyonu yapan, emeği geçen herkese ayrı ayrı şükranlarımı sunuyorum. İnşallah bundan sonra her sene böyle etkinlikler gerçekleştireceğiz. Geldiğiniz için hepinizin ayağına sağlık, tekrar teşekkür ederim” dedi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Zonguldak haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Zonguldak Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Zonguldak İlçeleri
        Tüm Zonguldak Haberleri
         Zonguldak

        Zonguldak

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa