Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        İstanbul'dan Bartın'a gitmek üzere motosikletiyle yola çıkan ve bir daha haber alınamayan gencin uçuruma yuvarlandığı ve olayda hayatını kaybettiği ortaya çıktı.

        Edinilen bilgiye göre Gürkan Can (30), Bartın'a gitmek üzere önceki gün İstanbul'dan motosikletiyle yola çıktı. En son motosikletiyle Dorukhan Tüneli'nden çıkarken görülen gençten bir daha haber alınamadı. Bunun üzerine kaza ihtimalini değerlendiren ekipler bölgede geniş çaplı arama çalışması başlattı. Talihsiz gencin cansız bedeni yol kenarındaki uçurumda bulundu. 74 DC 979 plakalı motosikleti ile uçuruma yuvarlanan gencin haytını kaybettiği ortaya çıktı. Olay yerine gelen AFAD ve jandarma ekipleri, Başlarkadı mevkisindeki olay yerinde çalışmalarını sürdürüyor.

        İstanbul'da bir mimarlık ofisinde usta olarak çalıştığı öğrenilen Gürkan Can'ın, motosikleti ile Bartın'ın Esenyurt köyünde yaşayan ailesini ziyaret için yola çıktığı öğrenildi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Zonguldak haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Zonguldak Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Zonguldak İlçeleri
        Tüm Zonguldak Haberleri
         Zonguldak

        Zonguldak

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa