Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        TFF 2. Lig Kırmızı grupta 20182019 sezonunda mücadele verecek olan Zonguldak Kömürspor'da futbolcular sağlık kontrolünden geçti.

        Zonguldak Kömürspor’lu futbolcular yeni sezon öncesinde sağlık kontrollerinden geçti. Futbolcular Ercan Çoşkun, Cömert Kandemir, Mert Caymaz, Kaan Akgün, Berkan Akdeniz, Hüseyin Yılmaz, Okan Duran, Şevket Güngör, Kemal Cingirt, Okan Eken, Onur Eriş, Turan Yılmaz, Berkay Ünlü, Sabri Ege Ömür, Tolga Aktekin, Onur Uslucan, Tahir Babaoğlu, Berkan Akdeniz, Mustafa Söylemez, Rıdvan Çoşkun, Tezcan Gökmen ve Sinan Ören’in yanı sıra kaleci antrenörü Nihat Yüksel sağlık kontrolünden geçti.

        TFF'nin isteğine göre üzerine yapılan tetkiklerde futbolcuların EKG’leri de çekilerek efor testinden geçirildi. Futbolcularda ise herhangi bir sağlık sorunu bulunmadığı öğrenildi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Zonguldak haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Zonguldak Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Zonguldak İlçeleri
        Tüm Zonguldak Haberleri
         Zonguldak

        Zonguldak

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa