Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın muhtarlık müessesine verdiği özel öneme istinaden başlatılan muhtarların yurt dışı gezileri kapsamında Kdz. Ereğlili muhtarlar İspanya’ya gitti.

        İçişleri Bakanlığı koordinesinde yürütülen, muhtarların farklı ülkelerin yerel yönetim anlayışlarını yerinde görmelerini ve değişik kültürlerle etkileşimde bulunmalarını sağlamak amacıyla uygulamaya konulan proje Zonguldak ve çevre illerin muhtarları ile devam etti. Farklı illerden toplamda 49 muhtarın katıldığı İspanya gezisine Zonguldak’tan 9 muhtar katılırken, Kdz. Ereğli’den Sarıkorkmaz Mahallesi Muhtarı Ali Kocatürk ve Ortaköy Muhtarı Erol Özsoy katıldı.

        Ereğlili Muhtarlar Kocatürk ve Özsoy, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a teşekkür ederek, İspanya gezisinden oldukça memnun olduklarını söyledi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Zonguldak haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Zonguldak Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Zonguldak İlçeleri
        Tüm Zonguldak Haberleri
         Zonguldak

        Zonguldak

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa