Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Zonguldak'ta bir parkın duvarına çizilen çizgi film karakterlerinden Temel Reis'in ağzındaki piposu "Vicdanı rahatsız ediyor. Çocukların zihnine işliyor normalleştiriyor" talebi üzerine silinerek çiçek resmi konuldu.

        Bahçelievler Mahallesi Rotary Parkı'nın duvarlarına çizgi film karakterlerinin resmi yapıldı. Çizilen resimlerin arasında Temel Reis'in ağzında bulunan piposu parka çocuklarını getiren bir aileyi rahatsız etti. İl Emniyet Müdürü Ahmet Metin Turanlı'ya sosyal paylaşım sitesi üzerinden ulaşan aile "Temel Reis'in ağzındaki pipo vicdanı rahatsız ediyor. Çocukların zihnine işliyor normalleştiriyor" diye çağrıda bulundu. Bunun üzerine piponun yerine çiçek resmi çizildi. Vatandaşlar talebin yerine getirilmesinden dolayı memnuniyetlerini dile getirirken kötü alışkanların çocuklarının bilinç altına yerleşmemesi için böyle bir talepte bulundukları öğrenildi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Zonguldak haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Zonguldak Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Zonguldak İlçeleri
        Tüm Zonguldak Haberleri
         Zonguldak

        Zonguldak

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa