Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Kültür-Sanat Sinema Yurt dışı adları belli oldu

        Adana'dan İspanya'ya uzanan gerçek bir hikâyeyi konu edinen 'Her Şeye Rağmen' adlı sinema filmi Türkiye'nin yanı sıra birçok ülkede gösterime girecek. Filmin gösterime gireceği ülkeler belli olmaya başladı.

        Argentina A Pesar De Todo
        Canada Regardless
        Canada Malgré tout
        France Malgré tout
        Germany Trotz Allem
        Russia НЕСМОТРЯ НИ НА ЧТО
        Spain A Pesar De Todo
        UK Regardless
        USA Regardless

        Türkiye, Almanya, İspanya ve ABD ortak yapımı 'Her Şeye Rağmen'i Erdal Murat Aktaş yönetirken senaryosunu Gürhan Özçiftçi, Ali Dündar ve Coşku Kılıç yazdı.

        Hayatın tüm zorluklarına rağmen ayakta kalmayı ve umudu öne çıkaran 'Her Şeye Rağmen'de başrolleri Erkan Petekkaya, Sinan Akdeniz, Nihan Büyükağaç, Ekin Mert Daymaz, Aslıhan Malbora, Vivien Lafleur, Robert Maaser, Meral Perin ve Barbara Sotelsek paylaştı.

        REKLAM

        Müziklerini Fahir Ataoğlu, kurgusunu Rüşen Dağhan'ın yaptığı 'Her Şeye Rağmen'in yönetmeni Erdal Murat Aktaş, şunları söyledi; "Sıradan insanların sıra dışı hikâyeleri beni çok etkilemiştir. Bir kadın hikâyesini film yapmak üzereydim. Bu hikâye bana geldiğinde her şeyi durdurduk ve bu projeyi öne aldık. Hikâyeden çok etkilendim ve hemen senaryo çalışmalarına başladık. Hayata renk katan, izlemekten keyif duyacağınız bir film yapmaya çalıştık."

        Yazı Boyutu
        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ
        Habertürk Anasayfa