Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Yozgat’ın Sorgun Belediyesi tarafından ilçenin su ihtiyacını karşılayan ana depolara takviye olarak yeni su kaynaklarının bulunması için sondaj çalışmalarımız devam ediyor.

        İki farklı noktada yürütülen sondaj çalışmalarını yerinde inceleyen Sorgun Belediye Başkanımız M. Erkut Ekinci, “Sondaj çalışmalarını yürüttüğümüz iki farklı nokta var bunlar; Aydınlıkevler Mahallesi burada 105 metre, diğeri de Bağlarbaşı mevkii 145 metrede sondaj çalışması devam ediyor. Ne yazık ki henüz su kaynağına ulaşamadık, hava sıcaklıklarının artması ile birlikte bahçe sulamasının yaygınlaşması ilçemizde ki su sıkıntısını ciddi bir boyuta taşımıştır. Bu konuda hemşerilerimizin duyarlı olmasını rica ediyorum ”dedi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Yozgat haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Yozgat Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Yozgat İlçeleri
        Tüm Yozgat Haberleri
         Yozgat

        Yozgat

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa