Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Yozgat Belediyesi’nde Mülkiye müfettişleri ve Sayıştay denetçileri tarafından 20162018 yıllarına ait gelir giderlerde yapılan incelemeler sonucu 7 personel ‘zimmet’ suçu iddiasıyla gözaltına alındı.

        Edinilen bilgiye göre, Yozgat Belediyesi’nin 20162018 yıllarına ait gelir giderleri Mülkiye müfettişleri ve Sayıştay denetçilerince incelendi. İnceleme sonrası müfettişlerce tutulan raporlar, Cumhuriyet Başsavcılığına teslim edildi.

        Raporları inceleyen savcılık incelemelerin ardından 7 çalışan hakkında ‘zimmet’ iddiasıyla gözaltı kararı verdi. Yozgat Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şubesi ekipleri tarafından düzenlenen operasyonla da 7 zanlı gözaltına alındı. Konuyla ilgili inceleme sürüyor.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Yozgat haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Yozgat Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Yozgat İlçeleri
        Tüm Yozgat Haberleri
         Yozgat

        Yozgat

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa