Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Yozgat'ın Boğazlıyan ilçesine bağlı Özler köyünde Özler Birlik Derneği Gençlik Kolları'nın girişimiyle başlatılan sosyal sorumluluk projesi kapsamında köyde temizlik çalışması yapıldı.

        Özler Birlik Derneği başkanları Samet Karayılmaz ve Bilal Şahin yaptıkları açıklamada köyde sokağa çöp atma konusunda bir duyarsızlığın olduğunu ve bu projeyle gidişatın değişmesini ümit ettiklerini söylediler. Avrupa'dan gelerek köyleri Özler'de tatillerinin bir kısmını geçiren gençler, yaşadıkları ülkelerde sokağa çöp atılmadığını, Türkiye'de ise bu kadar memleket sevgisinden bahsedilmesine rağmen çevre temizliğine dikkat edilmemesine anlam veremediklerini ifade ettiler.

        Yaklaşık 400 kilo çöpün sokaklardan toplandığı Özler köyünde çalışmaya sertifikalarını Özler Birlik Derneği Başkanı Coşkun Babayiğit takdim etti. Temizliğin her şeyden önce bir ahlak meselesi olduğunu söyleyen Başkan Babayiğit, bu girişime ön ayak olan gençleri kutladı.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Yozgat haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Yozgat Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Yozgat İlçeleri
        Tüm Yozgat Haberleri
         Yozgat

        Yozgat

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa