Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Yozgat'ın Akdağmadeni ilçesi Davulbaz köyü sakinleri 2'nci Geleneksel Davulbaz Buluşması adı altında bir araya geldiler.

        Davulbaz köyü sakinlerinden Yusuf Demir, "Akdağmadeni Çiçekliçayır mevkinde şehir içi ve şehir dışından büyük katılım gerçekleşti.15 Temmuz'da da Davulbazlılar olarak bir araya geldik. Başta şehitlerimiz olmak üzere bugünün anısına onları anmış bulunmaktayız" dedi.

        Demir, şenliklerin yıllardır görüşmeyen köylü ve akrabaların buluşmasına vesile olduğunu ve yeni yetişen gençlerin kaynaştığını ifade ederek, "Bu geleneksel şenliğimizi her yıl düzenli olarak yapmak istiyoruz. Başta valimiz olmak üzere ilçe kaymakamımız ve diğer ilçe siyasi örgütlerimiz ve esnaflarımıza herkese sonsuz teşekkürlerimizi sunarız" şeklinde konuştu.

        Şenlikte katılımcılara gözleme, etli pilav ve ayran ikram edildi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Yozgat haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Yozgat Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Yozgat İlçeleri
        Tüm Yozgat Haberleri
         Yozgat

        Yozgat

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa