Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Yozgat'ın Yerköy ilçe Kaymakamı Tuncay Dursun, halkımızın 15 Temmuz’la ilgili duygu ve düşüncelerini yazmaları amacıyla Kaymakamlık binası önünde 15 Temmuz destanı Anı Defterinin oluşturulduğunu belirtti.

        Kaymakam Tuncay Dursun, Cumhuriyet Savcısı Gökhan Yalman, İlçe Jandarma Komutanı Mustafa Köroğlu, Emniyet Müdürü Süleyman Erdoğan, Belediye Başkanı Mehmet Ağaoğlu, AK Parti Yerköy İlçe Başkanı Aziz Başak, MHP İlçe Başkanı Arlan Bozkurt ve çok sayıda Daire Amiri katıldı.

        Katılımcılar, 15 Temmuz Şehitlerini Anma, Demokrasi ve Milli Birlik Günü anma etkinlikleri çerçevesinde oluşturulan anı defterine duygu ve düşüncelerini yazdı.

        İsteyen bütün vatandaşların Kaymakamlık binası önünde oluşturulan anı defterine duygu ve düşüncelerini yazabileceğini kaydeden Kaymakam Tuncay Dursun, "Sivil toplum kuruluşları dahil isteyen bütün vatandaşlarımız 15 Temmuz Darbe girişimi ile yaşadıkları anıları bu deftere yazabilecekler. Sonrasında ise bu defteri kitap haline getireceğiz.15 Temmuz ülkemiz için kara bir gün, lekeli bir gün ve aynı zamanda da halkımızın demokrasiye, ülkesine milletine canı pahasına sahip çıktığı bir gündür. Bu önemli günde canlar verdik, şehitler verdik, askerimiz, polisimiz şehit oldu. Biz bu günü unutmayacağız, unutturmayacağız” dedi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Yozgat haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Yozgat Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Yozgat İlçeleri
        Tüm Yozgat Haberleri
         Yozgat

        Yozgat

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa