Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Yozgat Eski Sanayi Sitesi’nde kentsel dönüşüm kapsamında başlatılan ve Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) konutları içerisinde yer alan 64 adet iş yeri, açık artırma usulü ile satışa sunulacak.

        TOKİ tarafından Eski Sanayi Sitesi'nde başlatılan kentsel dönüşüm kapsamında yapımı tamamlanan 64 adet iş yerinin satışa sunulacağını belirten Yozgat Belediye Başkanı Serdar Açıkgöz, iş yerlerinin 28 Haziran Perşembe günü saat 14.00'de Yozgat Kültür Merkezi'nde açık artırma usulü ile satışa sunulacağını söyledi.

        Esnaf ve yerel yönetimlerin talepleri doğrultusunda şehrin ekonomisine katkı sağlayacak iş yerlerinin inşa edildiğini ifade eden Açıkgöz,"Açık artırmaya katılacak alıcılar, satışa sunulan iş yerlerine yüzde 50 peşinat ve 60 ay vade ile sahip olacak. İş yerlerinin metre kare birim fiyatı yaklaşık 6 bin TL ve KDV'den açık artırmaya çıkacak. Açık artırma sonrası iş yerleri Ağustos ayında sahiplerine teslim edilecek" dedi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Yozgat haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Yozgat Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Yozgat İlçeleri
        Tüm Yozgat Haberleri
         Yozgat

        Yozgat

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa