Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Boğazlıyan İlçe Müftüsü Mehmet Güler, Kermes gelirleri ve ilçe ile belde halkının destekleriyle toplam 7 adet Kur’an Kursunu bitirip hizmete açtıklarını söyledi.

        Konuya ilişkin açıklamada bulunan Boğazlıyan İlçe Müftüsü Mehmet Güler, “Boğazlıyan İlçe Müftülüğü olarak 2014 yılında Kur'an Kurslarını Güzelleştirme Yararına düzenlemiş olduğumuz kermes gelirleriyle mevcut Kur'an Kurslarını güzelleştirme ve eskiyenleri yeniden yapma stardı vermiştik. O günden bu güne kadar tüm kursların modernizasyonu yaptık. Kasabalara 6 tane kursla birlikte merkeze yapılan Kur'an Kursu'yla birlikte 7 tane Kur'an

        Kursu yapılmış oldu. Yeni yapılan kursların üç tanesinde 46 yaş bölümleri de bulunmaktadır. Kasabalara yapılan Kur'an Kursları müftülüğümüzün manevi rehberliğinde belediyelerle kasaba halkının katkılarıyla yapılmıştır” dedi.

        Güler, “İlçe Merkezine yapılan dört katlı Kur'an Kursu ise Türkiiye Diyanet Vakfı Boğazlıyan Şubesi'nce yaptırılmıştır. Bu kursun bünyesinde 46 Yaş Kur'an Kursu, Yetişkinler Kur'an Kursu, 2 adet öğrenci evi 4 adet imamevi bulunmaktadır. Kurslarımızın yapımında ve inşasında emeği geçen herkese teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Yozgat haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Yozgat Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Yozgat İlçeleri
        Tüm Yozgat Haberleri
         Yozgat

        Yozgat

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa