Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Ekonomi İş-Yaşam Yöneticilerin dijital dönüşümü için okul - İş-Yaşam Haberleri

        Liderlik ve iş idaresi okulu 41 North Business School, Türkiye’deki faaliyetlerine Aralık ayında, cinsiyet eşitliğinin sağlanmasına destek vermek amacıyla tasarlanan Kadın Liderlik Programı ile başlıyor.

        Türkiye ve komşu ülkelerdeki yöneticilere diploma ve yönetici gelişim programları sunacak olan 41 North Business School’un müfredatında, Almanya merkezli inovasyon ve teknoloji okulu ESMT Berlin ile birlikte verilecek Kurumsal Girişimcilik, İnovasyon, Data, Teknoloji Platformları, Yapay Zekâ, Nesnelerin İnterneti ve Blockchain gibi eğitimler de yer alıyor.

        Açılışla ilgili düzenlenen toplantıda konuşan 41 North Business School Kurucu Dekanı Prof. Dr. Deniz Saral, “İş dünyasını yeniden yapılandıran dijital dönüşüm konusunda Türkiye’nin önünde uzun bir iş listesi var. Bu dönüşümün mimarları ise günümüz iş liderleri olacak. Böyle önemli bir misyon üstlenecek bu liderlerin günümüzün iş ihtiyaçlarına yönelik, teknoloji ve inovasyon konusundaki donanımlarını artırmaları hem kendi kariyer gelişimleri ve kurumsal başarıları hem de ülkemizin kalkınması açısından büyük öneme sahip” dedi.

        REKLAM

        ‘EMEA BÖLGESİNDEKİ ÜLKELERE DE ULAŞMAK İSTİYORUZ’

        İstanbul’un, Avrasya ve Ortadoğu iş liderlerinin eğitim merkezi olmasını hedeflediklerini belirten Saral, “Okulumuz Türk iş insanına olduğu kadar, tüm Orta Doğu, Merkezi Asya, Kuzey Afrika, Balkan ülkeleri ve Doğu Avrupa ülkelerinden gelen profesyonellere de açık olacak” diye konuştu.

        Sahip olduğu güçlü sanayisi ve büyük şirketleri ile Türkiye'nin dijital dönüşüme ihtiyaç duyan önemli bir ülke olduğunu vurgulayan ESMT Başkanı Jörg Rocholl, “Kurduğumuz iş ortaklığıyla akademik kadromuzu, teknoloji ve dijital dönüşüm alanındaki bilgimizi, Türkiye'nin önde gelen şirketleri ve EMEA bölgesinde yer alan komşu ülkelerle buluşturmayı hedefliyoruz” dedi.

        Şurada Paylaş!
        Yazı Boyutu

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ

        Habertürk Anasayfa