Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem YKS 4 yıllık bölümler üniversite taban puanları belli oldu mu? 2022 ÖSYM ile YKS başarı sıralaması, üniversite taban ve tavan puanları, kontenjanları listesi ne zaman, hangi tarihte açıklanacak?
        • 1

          Hayallerindeki üniversiteyi ve bölümü kazanabilmek için sınavda ter döken 3 milyonu aşkın aday YKS 4 yıllık bölümlerin taban puanlarını araştırıyor. Sınav sonuçlarının açıklanmasına kısa bir süre kalmasıyla adaylar YKS 4 yıllık bölümlerin üniversite taban puanlarını merak ediyor. Peki 4 yıllık bölümlerin YKS üniversite taban puanları ne zaman belli olacak? İşte YKS 4 yıllık üniversite (lisans) taban puanları hakkında ayrıntılar...

          2022 ÜNİVERSİTE TABAN PUANLARI İÇİN TIKLAYINIZ

        • 2

          YKS 4 YILLIK BÖLÜMLER VE TABAN PUANLARI AÇIKLANDI MI?

          ÖSYM tarafından yayınlanan takvimde YKS sonuç açıklanma tarihi duyuruldu. Üniversite taban puanları başarı ve kontenjan sıralaması ise henüz belli olmadı. Konuyla ilgili açıklama yapıldığında haberimiz üzerinden öğrenebilirsiniz.

          4 YILLIK ÜNİVERSİTE BÖLÜMLERİ VE TABAN PUANLARI İÇİN TIKLAYINIZ

        • 3

          ÜNİVERSİTE TABAN PUANLARI NE ZAMAN AÇIKLANACAK?

          ÖSYM’nin resmi internet sitesi üzerinden yayınlanan resmi açıklamaya göre, 2022 YKS sonuçları 20 Temmuz 2022 tarihinde açıklanacak. Üniversite taban puanlarının ise sonuçların açıklanmasının hemen ardından duyurulması bekleniyor.

          2022 ÜNİVERSİTE TABAN PUANLARI İÇİN TIKLAYINIZ

        • 4

          YKS SONUÇLARI ERKEN AÇIKLANIR MI?

          YKS sonuçlarının erken açıklanması konusunda resmi bir bilgi açıklama bulunmuyor. Açıklama geldiği takdirde haberimiz üzerinden öğrenebilirsiniz.

        Haberi Hazırlayan: Aslıhan Bayram
        Yazı Boyutu

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ

        Habertürk Anasayfa