Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        AMASYA (AA) - AK Parti Grup Başkanvekili Naci Bostancı, "İsrail ile malum barışma sağlandı, Rusya ile barış sağlandı, Mısır ile de bir takım görüşmeler yapılacak muhakkak." dedi.

        Bostancı, partisinin Gümüşhacıköy İlçe Başkanlığınca öğretmenevinde düzenlenen iftar programına katıldı. Bostancı, AK Parti Amasya Milletvekili Haluk İpek, Kaymakam Hüseyin Tekin, Hamamözü Belediye Başkanı Bahattin Destebaş, AK Parti İlçe Başkanı Bahadır Bakıcıoğlu, partililer ve vatandaşlarla iftar yaptı.

        Burada konuşan Bostancı, Ramazan Bayramı'na az bir süre kaldığını belirterek, "Bayram hayırlarla birlikte gelsin istiyoruz. Ortadoğu coğrafyasında Müslümanların gözyaşlarının dinmesini temenni ederek bayramınızı kutluyorum." dedi.

        Türkiye Büyük Millet Meclisi'nde önemli yasaları çıkarmaya çalıştıklarını dile getiren Bostancı, "Ancak muhalefet, geçirdiğimiz her yasaya ilişkin, akıllara seza görüşlerini söylemeye devam ediyor. Biz, daha akılcı, daha tutarlı, hakikaten memleketimizin faydasına olabilecek tutarda, bize eleştiriler getirecek muhalefet isterdik ama ne yazık ki, böyle bir muhalefet yok. Keşke olsa." diye konuştu.

        Ortadoğu coğrafyasında çok vahim gelişmelerin yaşandığını ve birçok insanın hayatını kaybettiğini, acılar çektiğini vurgulayan Bostancı, şunları kaydetti:

        "Bunların bir kısmına bizler de bütün dünya gibi şahit olduk. İnşallah Türkiye'de bu son dönemde huzur ve istikrarın sağlanması için gerçekleştirdiğimiz girişimler meyvelerini verecek. Ortadoğu'da da bir istikrar ve huzur getirme yolunda dev adımlar atacağız. İsrail ile malum barışma sağlandı, Rusya ile barış sağlandı, Mısır ile de bir takım görüşmeler yapılacak muhakkak. Mesele şu, her halükarda Türkiye, dünyanın her yerindeki mazlumlara ilişkin, o karlı tavrını sergileyecektir. Bunu yaparken elbette, ülkelerle, onların girişimleriyle, yöneticileri ile de görüşmeler üzerinden bunları sürdürmenin, barışçıl bir şekilde bu ileri yürütmenin bir yolunu bulacaktır. Yaklaşımımız bu. Bu, hem Türk halkı için hem Ortadoğu coğrafyasında var olan akrabalarımız için hem de dünyanın tüm mazlumları için hayırlı bir yol. İnşallah hayırlı olur."

        Tüm Yerel Haberler
        Amasya İlçeleri
        Tüm Amasya Haberleri
         Amasya

        Amasya

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa