Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        AMASYA (AA) - Hamamözü Belediyesi tarafından köy muhtarları için verilen iftara iki bin kişinin katıldığı bildirildi.

        Belediyeden yapılan yazılı açıklamada, Hamamözü Belediyesinin organize ettiği, ilçe merkezinde bu yıl bu yıl ikincisi düzenlenen iftar için Belediye Başkanı Bahattin Destebaş'ın, "İlçemiz bin 400 nüfuslu bir yer ama iftara katılımımız 2 bin civarında oldu. İftara 17 köy davet edildi. Köylerle nüfusumuz 4 bin civarında. Bu da ilçe halkımızın yüzde 50'sinin iftarımıza iştirak ettiği anlamına geliyor. İlçemizde etnik yapı itibarıyla Türk, Kürt, Çerkez, Laz, Alevi, her kesimden insan var. Bizi mutlu eden her kesimden insanımızın akın akın gelmesi oldu. Cenab-ı Allah, güzel bir ortamda birlik beraberlik içerisinde iftar yapmayı nesip etti." dediği belirtildi.

        İftara, Başkan Başkan Destebaş'ın yanı sıra ilçe Kaymakamı Necmeddin Özen, İlçe Emniyet Amiri Ömer Kapsal, AK Parti Amasya İl Başkanı Mehmet Ünek de katıldı.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Amasya haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Amasya Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Amasya İlçeleri
        Tüm Amasya Haberleri
         Amasya

        Amasya

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa