Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        AKSARAY (AA) - AK Parti Grup Başkanvekili İlknur İnceöz, Ankara'daki terör saldırısına ilişkin, "Birilerinin ülkemizi karıştırmak için ortak harekete geçtiği bu günlerde, tüm siyasi partilerin terör saldırılarına karsı ortak hareket etmesi gerekmektedir" dedi.

        Seçim çalışmaları kapsamında Aksaray'ın Sarıyahşi İlçesi'ne gelen İnceöz, burada vatandaşlarla bir araya geldi.

        Ankara'da gerçekleşen terör saldırısı nedeniyle üzüntü içinde olduklarını belirten İnceöz, saldırının Türkiye'nin birlik ve beraberliğini bozmaya yönelik olduğunu söyledi.

        Teröre karşı herkesin ortak mücadele etmesi gerektiğini vurgulayan İnceöz, "Ankara'da çok sayıda vatandaşımızın hayatını kaybettiği, 200'ün üzerinde vatandaşımızın yaralandığı menfur terör saldırısını şiddetle kınıyor, terörün her türlüsünü lanetliyorum. Terörün dili, dini, ırkı yok. Terör insanlığa yapılan bir suçtur. Terör insanlığın huzuruna kasteden bir olaylar silsilesidir" diye konuştu.

        1 Kasım seçimleri öncesi gerçekleştirilen saldırının, Türkiye'nin huzurunu bozmaya yönelik olduğunu ifade eden İnceöz, şunları kaydetti:

        "Bu saldırı ile ülkemizin, huzuru, istikrarı, birlik ve beraberliği hedef alınmıştır. Birilerinin ülkemizi karıştırmak için ortak harekete geçtiği bugünlerde, tüm siyasi partilerin terör saldırılarına karsı ortak hareket etmesi gerekmektedir. Terör saldırıları ile ülkemizde kaos, kargaşa çıkartmak isteyenlere karşı ülke olarak birlik, dayanışma içinde, omuz omuza, teröre topyekun karsı durmalıyız. Eli kanlı terör grupları asla amaçlarına ulaşamayacaklar. Haince, kalleşçe yapılan saldırılar ile ülkemizde birliğimizi bozmak isteyenler, milletçe birbirimize daha da kenetlendiğimizi görecekler. Terör saldırısı nedeniyle hayatını kaybeden tüm vatandaşlarımıza rahmet, yakınlarına başsağlığı, yaralanan vatandaşlarımıza acil şifalar diliyorum. Acımız büyük, milletimizin başı sağ olsun."

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Aksaray haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Aksaray Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Aksaray İlçeleri
        Tüm Aksaray Haberleri
         Aksaray

        Aksaray

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa