Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        ÇANKIRI (AA) - Çankırı Valisi Vahdettin Özcan, Dünya Yamaç Paraşütü Şampiyonası'na katılan yarışmacıları ziyaret etti.

        Bayramören ilçesinde bulunan misafirhanede yarışmacılarla bir araya gelen Özcan, pilotlara şampiyonada başarılar diledi.

        Şampiyonanın ilk iki gününde yarışmacıların hava muhalefeti nedeniyle uçamadığını hatırlatan Özcan, "Dünya Şampiyonasının bir ayağını burada yapıyoruz. Önümüzde daha üç gün var. İnşallah uçuşlarınızı yapacaksınız, stres yapmayın" dedi.

        Kendisinin de yamaç paraşütü yaptığını dile getiren Vali Özcan, "Ben de Tekirdağ'da 850 metreden yamaç paraşütü yapmış biriyim. Sizin ne halde olduğunuzu biliyorum. Hepiniz bir an önce uçmak istiyorsunuz" ifadelerini kullandı. 

        "Uçamadığınız zaman boş zamanlarınızı bölgeyi gezerek değerlendirebilirsiniz" tavsiyesinde bulunan Özcan, "Boş kaldığınız zamanlarda çevreyi gezin. Bu bölgenin çok güzel bir doğası var. Ilgaz'ı gezin, çok güzel bir yerdir. Telesiyejle ormanın içerisinde yaklaşık 2 kilometrelik bir seyehat yapabilirsiniz" diye konuştu.

         

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Çankırı haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Çankırı Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Çankırı İlçeleri
        Tüm Çankırı Haberleri
         Çankırı

        Çankırı

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa