Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        ÇANKIRI (AA) - Çankırı'nın Bayramören ilçesinde yapılacak Dünya Yamaç Paraşütü Şampiyonası için yarışmacılar gelmeye başladı.

        Bayramören Belediye Başkanı Halil Muratoğlu, gazetecilere yaptığı açıklamada, yarışma için tüm hazırlıkların yapıldığını dile getirdi.

        Dünyanın dört bir yanından yarışmacıların Bayramören'e gelmeye başladığını belirten Muratoğlu, "Konuklarımızı en iyi şekilde ağırlamak için tüm tedbirlerimizi aldık. Yarışmacıları konuk evinde ağırlayacağız" dedi.

        Küçük bir ilçe olmalarına rağmen böyle bir organizasyona ev sahipliği yapmaktan büyük mutluluk duyduklarını kaydeden Muratoğlu, "Bu organizasyon ülkemiz, ilimiz ve ilçemiz için çok önemli. Çankırı'da güzel bir organizasyon düzenleyip, önümüzdeki yıllardaki yarışmaları da buraya almak istiyoruz" diye konuştu.

        İlçenin tanıtımı açısından güzel bir çalışma olduğunu vurgulayan Muratoğlu, "İlçemizin tanıtımı hakkında çok önemli bir organizasyon. Organizasyonun yapılabilmesi için belediye olarak altyapı çalışmalarını yaptık. Bizlere bu hususta destek veren Çankırı Valimiz ve organizasyonun yapılmasında emeği geçen Tahsin Tekin beye teşekkür ederim"  şeklinde görüşlerini aktardı.

        İlçeye gelen yarışmacılar, yarışma için kayıtlarını yaptırıyor.

        Dünya Yamaç Paraşütü Şampiyonası'nda yarışmalar yarın başlayıp, 28 Ağustos'ta sona erecek. 

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Çankırı haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Çankırı Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Çankırı İlçeleri
        Tüm Çankırı Haberleri
         Çankırı

        Çankırı

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa