Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Kadın basketbol takımından lise öğrencilerine malzeme desteği

        (Fotoğraflı)

        Selçuk Savran

        OSMANİYE (İHA) - Türkiye Kadınlar Basketbol Bölgesel Ligi takımlarından As Kadirli Belediyespor, Osmaniye'nin Sumbas ilçesinde lise öğrencilerini ziyaret ederek spor malzemesi desteğinde bulundu.

        Sumbas Çok Programlı Anadolu Lisesi bahçesinde düzenlenen törenle öğrencilere spor malzemeleri teslim edildi. Öğrencilerin yoğun ilgi gösterdiği basketbol takımıyla okulun basketbol takımı bir gösteri maçı da yaptı.

        Sumbas Kaymakamı Ömer Coşkun'un da katıldığı üç sayı atışı yarışması düzenlendi. Kaymakam Coşkun, törende yaptığı konuşmada, hayatın sadece eğitim öğretimden ibaret olmadığını belirterek, "Sosyal aktivitelerle çocukların topluma daha farklı yaklaşmaları ve daha fazla toplum içinde bulunmaları için elimizden gelen her şeyi yapmaya çalışıyoruz. Bu anlamda desteğinden dolayı Kadirli Belediyesi Basketbol takımına ve yöneticilerine teşekkür ediyoruz" dedi.

        Okulu müdürü Mustafa Kemal Evren Çiğil'de spor malzemesi desteğinde bulunan basketbol takımı sporcularına ve kulüp yöneticilerine teşekkür etti.

        (SLÇ-Y)

        20.11.2017 14:00:43 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Osmaniye haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Osmaniye Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Osmaniye İlçeleri
        Tüm Osmaniye Haberleri
         Osmaniye

        Osmaniye

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa