Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        2 kişinin öldüğü kazanın ardından kaçan sürücü yakalandı

        - Jandarma tarafından yakalanan şahıs römorkun yerini söylemedi

        Ali Bayar

        AFYONKARAHİSAR (İHA) - Afyonkarahisar'ın Sandıklı ilçesinde meydana gelen ve 2 kişinin hayatını kaybettiği, 2 kişinin de yaralandığı trafik kazasının ardından kayıplara karışan traktör sürücüsü jandarmanın yürüttüğü titiz çalışma sonrası yakalandı. Şahıs tutuklanarak ceza evine gönderildi.

        Geçtiğimiz 8 Kasım gece Sandıklı-Hocalar ilçe karayolunun Emirhisar Köyü yakınlarında meydana gelen kazada Müjdat Selvi idaresindeki 32 LK 203 plakalı otomobil ile arkasında 3 pancar yüklü römork olan plakası ve sürücüsünün ismi belirlenemeyen traktöre arkadan çarpması sonucu 2 kişi hayatını kaybederken, 2 kişide yaralanmıştı. Kazanın ardından kaçan traktör sürücüsünün bulmak için çalışma başlatan jandarma ekipleri Nurettin K., olduğunu belirledi. Ekipler düzenledikleri operasyonda Nurettin K.'yi olay yerinden yaklaşık 4 kilometre uzaklıktaki Kırka Köyü'nde yakalayarak gözaltına aldı. Nurettin K.'nın kazaya karışan traktör römorkunu sakladığı ve yerini jandarma ekiplerine söylemediği iddia edildi. İşlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen Nurettin K.'nın dün gece çıkarıldığı mahkeme tarafından tutuklanarak cezaevine gönderildiği bildirildi.

        (GC-

        10.11.2017 12:25:35 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Afyonkarahisar haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Afyonkarahisar Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Afyonkarahisar İlçeleri
        Tüm Afyonkarahisar Haberleri
         Afyonkarahisar

        Afyonkarahisar

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa