Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Barbaros Caddesi'nin asfaltlama çalışmalarında geri sayım başladı

        (Fotoğraflı)

        Ferhat Bal

        UŞAK (İHA) - Uşak Dikilitaş Mahallesi'nde yer alan ve kent merkezine kadar uzanan şehrin en işlek yollarından Barbaros Caddesi'nde çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor.

        Elektrik hatlarının yer altına alınmasının ardından başlatılan yol yapım faaliyetleri kapsamında ilk olarak bordür taşları döşendi. Hafta sonu asfalt serim işleminin gerçekleşeceğinin müjdesini veren Başkan Cahan caddenin modern bir görünüme kavuşacağını belirtti.

        Uşak için tüm belediye personelinin fedakarca çalıştığını kaydeden Uşak Belediye Başkanı Nurullah Cahan, halkın öneri ve taleplerini dinleyerek bölgede incelemelerde bulundu.

        Karmaşanın ve düzensizliğin yaşandığı, kalitesiz yol nedeniyle ulaşımın rahat sağlanamadığı Barbaros Caddesi'nin daha önce bir kısmının tamamlandığını hatırlatan Başkan Cahan, şimdiyse tamamının Uşak'a yakışır bir duruma geleceğini ifade etti.

        Başkan Nurullah Cahan, "Barbaros Caddemizde ciddi bir çalışma yapıyoruz. Burası yıllardır eskimiş bir durumda hizmet verdi. Cadde boyunca elektrik hatları yukarıdan geçiyordu. Bölge hak ettiği değeri kendisine sunacak bir görünümden uzak kalmış vaziyetteydi. Ne Uşak'a ne de vatandaşlarımıza yakışır bir görünümde değildi. Biz de bu anlamda çalışmalarımızı başlattık." dedi.

        "Kaldırımlarıyla, ledli ışık aydınlatmalarıyla Uşak'ın her caddesi ayrı bir güzellikte olacak." diyen Cahan, şöyle devam etti: "Terminalimizin bulunduğu bölgede yol genişletme ve Huzurparka kadarki kısımda da alt yapı çalışmalarımız devam ediyor. Sivaslı yolumuz da hızla yapılıyor. Barbaros Caddemizi bitirdikten sonra sırada Çivril Caddesi olacak. Orada da aynı şekilde elektrik hatlarının yer altına alınmasından sonra kaldırım ve asfalt atımı yapılacak. Uşak'ımızın güzide iki caddesini yılbaşına kadar halkımızın hizmetine sunmuş olacağız. Kar yere düşmeden İnşallah vatandaşlarımızı güzel yollarla buluşturmak ve kış döneminde konfor sunmak istiyoruz. Ticaretin, sosyal yaşamın yoğun olduğu bölgelerimize yeni bir yüz kazandırıyoruz."

        (FB-İK)

        09.11.2017 13:46:01 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Uşak haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Uşak Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Uşak İlçeleri
        Tüm Uşak Haberleri
         Uşak

        Uşak

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa