Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Vali Çeber Ovacık ilçesinde incelemelerde bulundu

        (Fotoğraflı)

        Yasin Erdem

        KARABÜK (İHA) - Karabük Valisi Kemal Çeber, Karayolları Bölge Müdürlüğü tarafından yapılan ve bozulmalar nedeniyle vatandaşlardan tepkiler alan Karabük-Ovacık karayolunda incelemelerde bulunarak Karayolları Bölge Müdürü Hüsamettin Özendi'den bilgiler aldı.

        Ovacık Hükümet Konağı önünde Kaymakam Mehmet Zahid Doğu, Belediye Başkanı Zafer Küpler, İl Genel Meclis üyeleri, ilçe müdürleri ve esnaflar tarafından karşılanan Vali Çeber daha sonra Kaymakamlık Makamında şikâyetleri ve talepleri dinledi.

        Karabük - Ovacık karayoluna yapılan asfaltın araçlarına zarar verdiği yönünde yoğun şikayetler üzerine Karayolları Bölge Müdürü Özendi yaptığı açıklamalarında, "Ovacık yoluna dökülen bitüm'de bir sıkıntı olduğunu düşünüyoruz. Acilen bir komisyon kurarak bu sorunun nedenlerini araştırıyoruz. Eylül ayında gerçekleştirdiğimiz yol çalışmalarında da aynı sıkıntıyı yaşıyoruz. Karabük'teki asfalt plentimizin doğalgaz dönüşümü yapılıyor. Dönüşüm işlemi 1-2 gün içersinde tamamlanacak ve kış gelmeden önce bu yolu yapmak istiyoruz. Havaların aniden soğuması nedeniyle taşların yapışmadığını ve bu soğuk hava nedeniyle dökülen bitümde sorun olabileceğini düşünüyoruz. Bu yolu en kısa sürede bitireceğiz." diye konuştu.

        Gelirken yolda inceleme yaptığını ifade eden Vali Çeber, "Burada ciddi bir yanlışlıklar var. Bölge Müdürümüz bu aksaklığın giderilmesi için ne yapmaları gerektiği konusunda bizleri bilgilendirdi. Vatandaşlarımızın sabırlı ve anlayışla karşılamalarından dolayı teşekkür ederim." dedi.

        (YE-YE-Y)

        09.11.2017 13:01:38 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Karabük haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Karabük Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Karabük İlçeleri
        Tüm Karabük Haberleri
         Karabük

        Karabük

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa