Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Siirt Gazeteciler Derneğine plaket verildi

        (Fotoğraflı)

        Mehmet Niyazi Deniz

        SİİRT (İHA) - Siirt'in Baykan ilçesi Veysel Karani Eğitim Kültür ve Yaşatma Derneği (VEKÜYAD) Başkanı Şakir Erol, Veysel Karani beldesine verdiği destekten dolayı Siirt Gazeteciler Derneği Başkanı Atilla Durak'a plaket verdi.

        İlin irfan yurdu olan Veysel Karani Beldesinin, Siirt'in hatta bölgenin en önemli inanç merkezi olduğunu aktaran Erol, Veysel Karani Hazretlerinin türbesinin bunulması nedeniyle beldeye her yıl günü birlik yüzbinlerce ziyaretçinin uğradığını söyledi. Erol, kutlu beldeye gerek haberlerle gerekse bir sivil toplum örgütü bilinciyle verdiği desteklerden dolayı Siirt Gazeteciler Derneği'ne teşekkür etti. Memleketin her karış toprağını önemsediklerini aktaran Gazeteciler Derneği Başkanı Durak ise bulunduğu bölgelere ilham kaynağı olan manevi şahsiyetlerin ve eserlerinin yer aldığı Tillo gibi Veysel Karani beldesini bilhassa daha fazla önemsediklerini aktardı.

        (MND-MP-Y)

        22.08.2017 13:11:46 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Siirt haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Siirt Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Siirt İlçeleri
        Tüm Siirt Haberleri
         Siirt

        Siirt

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa