Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Asri mezarlık inşaatında son aşamaya gelindi

        (Fotoğraflı)

        KIRŞEHİR (İHA) - Kırşehir'de eksikliklerin tamamlanması ve vaat edilen projelerin hayata geçirilmesi adına başlatılan asri mezarlık projesinde son aşamaya gelindi.

        Yapımı devam eden proje hakkında açıklamada bulunan Belediye Başkanı Yaşar Bahçeci, "Asri mezarlık inşaatımız hızla devam ediyor. Yakın zamanda inşaatı tamamlanacak olan ilk etap da idari binamız morglarımız, taziye evlerimiz ve 400 mezar hazır olacak. 100 kişilik te şehitliğimiz alanda yer alacak.

        Yıllar içerisinde ihtiyaca göre büyütülecek projemiz yaklaşık 200 dönüm alan içerisine yerleşmiş durumda. Boztepe yolu üzerinde iyi bir nokta da. Sonra ki etaplarda camiimiz diğer tesislerimiz inşallah etap etap yapılacak.

        Hedefimiz ilk etabı yıl içerisinde bitirip defin işlemlerine başlamak. Asri mezarlık önemli bir ihtiyaçtı. Herkesin yerinin belli olduğu bakımlarının düzenli olarak yapıldığı güzel bir mezarlığa Kırşehirimiz kavuşmuş olacak. Kırşehir'imize hayırlı uğurlu olsun" dedi.

        Boztepe yolu üzerinde yapılacak proje de cami, gasilhane, taziye evi, yönetim binası, çeşmeler ve mermer atölyeler yer alacak.

        (EÖ-SK)

        17.08.2017 15:44:21 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kırşehir haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kırşehir Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Kırşehir İlçeleri
        Tüm Kırşehir Haberleri
         Kırşehir

        Kırşehir

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa