Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Kabadüz yolu hız kesmiyor

        (Fotoğraflı)

        Metin Akyürek

        ORDU (İHA) - Ordu'nun ünlü turistik yaylalarından Çambaşı Yaylası ve Kayak tesisine en rahat şekilde ulaşımın yapılması amacıyla inşa edilmesine başlanan Altınordu-Kabadüz arasındaki güzergahta çalışmalar aralıksız sürüyor.

        Halen Ulubey yolu Eskipazar mevkisindeki kavşaktan ulaşımın sağlandığı Kabadüz ilçesine ulaşımın çift şeritli bir yoldan sağlanması amacıyla Melet Irmağı üzerinden yeni bir güzergah oluşturuldu. Bu güzergah üzerinde bir adet tek tüp 315 metre uzunluğunda tünel ve bir adet 180 metre uzunluğunda iki köprü projelendirildi. 2016 yılında Melet ırmağı üzerindeki bir köprü tamamlanırken, halen ikinci köprünün inşaat çalışmaları sürdürülüyor. Yıl sonuna kadar Ordu-Giresun sahil yolundan Melet ırmağını takip eden yaklaşık 3 km'lik bölümün çift şerit halinde asfaltlanarak ulaşıma açılması hedefleniyor.

        Bu arada Kabadüz yolunun diğer bölümlerinin genişletilmesi için çalışmalar sürüyor. Güzergahın genişletilen bölümlerinde istinat duvarı ve diğer sanat yapılarının inşaatlarına devam ediliyor.

        (MAK-SLH-Y)

        15.08.2017 13:26:44 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Ordu haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Ordu Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Ordu İlçeleri
        Tüm Ordu Haberleri
         Ordu

        Ordu

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa