Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Vali Aktaş Ilgaz'da

        (Fotoğraflı)

        Recep Doğru

        ÇANKIRI (İHA) - Çankırı Valisi Hamdi Bilge Aktaş, hayırlı olsun ziyaretlerinin ardından ilk ilçe gezisini Ilgaz'a yaptı.

        Vali Bektaş'ı Ilgaz Kaymakamlığı önünde Ilgaz Kaymakamı Muhammed Gürbüz, İl Genel Meclis Üyesi Harun Tosyalıoğlu, daire amirleri ve İlçe protokolü karşıladı. Kaymakamlık makamında Kaymakam Muhammed Gürbüz'den ilçenin genel durumu hakkında bilgi alan Vali Hamdi Bilge Aktaş yaptığı ziyaretten memnuniyetini dile getirerek ilçeden ayrıldı.

        Vali Hamdi Bilge Aktaş'ın ziyaretinin ardından bir açıklama yapan Ilgaz Kaymakamı Muhammed Gürbüz, "Sayın Valimize ilçemize yapmış olduğu bu nazik ziyaretten dolayı şahsım ve Ilgazlı vatandaşlarım adına teşekkür ediyorum. Geçmişte olduğu gibi bundan sonra da Ilgaz için en iyi şekilde hizmet edeceğiz" dedi.

        (RD-SLH-Y)

        03.08.2017 11:14:01 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Çankırı haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Çankırı Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Çankırı İlçeleri
        Tüm Çankırı Haberleri
         Çankırı

        Çankırı

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa