Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        ŞANLIURFA (AA) - Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Faruk Çelik, "Bizim derdimiz partinin başında kalmak, bakan olmak değil öyle olsa biz meydanlarda olmazdık. Biz 7 Haziran'a değil Türkiye'nin geleceğine koşuyoruz" dedi. 

         Çelik, Şanlıurfa'nın Eyyubiye ilçesinde partisinin seçim bürosu açılışında yaptığı konuşmada, yeni Türkiye yolunda emin adımlarla ilerlediklerini söyledi.

        Türkiye'nin, AK Parti iktidarları döneminde büyük gelişme kaydettiğini ifade eden Çelik, Şanlıurfa'nın da bu süreçte en fazla hizmet alan kentlerden biri olduğunu anımsattı. 

        AK Parti'yi iktidardan indirmek için ülke dışında bazı planların yapıldığını ancak milletin bu planları bozmak için 7 Haziran'ı beklediğini ifade eden Çelik, şunları söyledi:

        "HDP'nin barajı aşması için el birliği yapıyorlar. Hepsi ayrı bir plan yapıyor barajı aşsın diye. Aşıp da ne yapacak kepenkleri indir kepenkleri kapat. Ama benim vatandaşım demiş ki benim belim ağrıyor nereye gidersen git sana oyum yok. Peki diğerlerine verip de ne olacak. Bunların iktidar olma hedefi var mı? Hayır yok. Seçimde bir oy fazla alsa kendi taraftarına diyecek ki bak gördün mü seçimde başarılı çıktık. O halde genel başkanlığa devam edelim. Bizim derdimiz partinin başında kalmak, bakan olmak değil öyle olsa biz meydanlarda olmazdık. Biz 7 Haziran'a değil Türkiye'nin geleceğine koşuyoruz."

        Çelik, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Nureddin Nebati ve milletvekili adaylarıyla seçim bürosunun açılışını yaptı.

        Bu arada açılıştan önce seçim bürosunun önünde partililer ile bir grup arasında henüz belirlenemeyen bir nedenden dolayı kısa süreli gerginlik yaşandı.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Şanlıurfa haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Şanlıurfa Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Şanlıurfa İlçeleri
        Tüm Şanlıurfa Haberleri
         Şanlıurfa

        Şanlıurfa

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa