Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Eskil Belediyesi asfalt çalışmalarını hızlandırdı

        (Fotoğraflı)

        Yasin Can

        AKSARAY (İHA) - Aksaray'ın Eskil İlçe Belediyesi Fen İşleri ekipleri tarafından ilçede yürütülen yayla içi asfaltlama çalışmalarını hızlandırdı.

        Ekipler, ilçeye bağlı Yıldırım Mahallesinde bulunan Gözlükler, Beşağıl, Arifler ve Eğrikuyu yaylalarında 16 kilometre ve Zafer Mahallesine bağlı Bilezikli, Karayağmur ve kayakuyu yaylalarında da 12 kilometre asfalt çalışmasını tamamladı. Çalışmalar program dahilinde Fatih Mahallesinde devam ediyor.

        Çalışmaları yakından takip eden Eskil İlçe Belediye Başkanı Niyazi Alçay, "Yayla içi asfalt seferberliğimiz yoğun bir şekilde devam ediyor. Amacımız belediye olarak vatandaşa en güzel ve en kaliteli hizmeti sunmak, toz ve çamur esaretine son vermek, vatandaşlarımızın yaylalarında yaşam kalitelerini yükseltmektir. Çalışmalarımızı geçen yıllara bakarak bir iki tık yükselttik. Belediyemize kazandırdığımız yeni asfaltlama aracı ile çalışmalarımızı hem daha hızlı hem de daha kaliteli yürütüyoruz. Yollar halkımızın temel ihtiyaçlarından birisidir. Bu anlamda ekiplerimizle birlikte, bir aile ortamında vatandaşlarımıza rahat bir ulaşım sağlamak için elimizden gelen gayreti gösteriyoruz. Çalışmalarımız hava şartlarının elverdiği sürece devam edecektir. Allah'ın izniyle dönemimiz sonuna asfaltsız yaylamız kalmayacak'' şeklinde konuştu.

        (YC-AH-Y)

        19.07.2017 16:01:17 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Aksaray haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Aksaray Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Aksaray İlçeleri
        Tüm Aksaray Haberleri
         Aksaray

        Aksaray

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa