Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        AK Parti Çorum'da 3 ilçeye atama yaptı

        (Fotoğraflı)

        Bülent Özkaleli

        ÇORUM (İHA) - AK Parti Genel Merkezi, Çorum'un Laçin, Boğazkale ve Oğuzlar İlçe Teşkilatlarına yeni atamalar yaptı.

        Çorum'da kısa süre önce Oğuzlar İlçe Başkanı Alaaddin Coşkun, Laçin İlçe Başkanı Mustafa Otluseki ile Boğazkale İlçe Başkanı Sadık Aşık'ın görevlerinden ayrılmasıyla boşalan ilçe başkanlıkları için AK Parti Teşkilat Başkanı Mustafa Ataş tarafından yeni atamalar yapıldı. AK Parti Genel Merkezi tarafından Laçin İlçe Başkanlığı'na Selami Gaffar, Boğazkale İlçe Başkanlığı'na Serkan Tütüncü ve Oğuzlar İlçe Başkanlığı görevine ise Mehmet Ali Ekmekçi getirildiği bildirildi.

        Genel Merkezdeki atama sürecine görevlerinden ayrılan ilçe başkanları ve yerlerine atanan isimler hep birlikte katıldı. AK Parti Teşkilat Başkanı Mustafa Ataş, partide hiçbir zaman kırgınlığa ve küskünlüğe yer olmadığının en güzel örneğini Çorum İl Teşkilatının gösterdiğini söyledi.

        Görevlerinden ayrılanlar ile yerlerine atananların güzel bir birliktelik örnek sergilediğini ifade eden Ataş, AK Parti Çorum İl Teşkilatını kutlayarak birlik ve beraberliğin sürdürülmesini istedi. Ataş ayrıca Çorum İl Teşkilatı'na güveninin tam olduğunu belirterek, "Çorum, her zaman AK Parti'nin önemli kalelerinden biridir. Çorum bizim için çok önemli" dedi.

        'Her zaman tek yürek olduk'

        AK Parti Çorum İl Başkanı Av. Mehmet Karadağ ise Çorum'da birlik ve beraberliğin daha sağlam hale getirilmesi için bütün teşkilatlarla koordineli bir şekilde çalışmaları sürdürdüklerini vurguladı.

        Görevlerinden ayrılan 3 ilçe başkanına bugüne kadar yaptıkları hizmetler için teşekkür eden Karadağ, bunun bir nöbet değişimi olduğunu hatırlatarak, "Çorum olarak güzel bir enerji yakaladık. Tüm teşkilatlarımız uyum içerisinde örnek çalışmalara imza atıyor. Bu güzel tabloyu daha da geliştirerek birlik ve beraberliğimizi daha da üst seviyelere taşımak durumundayız" dedi.

        Mehmet Karadağ, yeni atanan ilçe başkanlarını da tebrik ederek görevlerinde başarılar diledi.

        (BÖ)

        13.07.2017 16:58:09 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Çorum haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Çorum Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Çorum İlçeleri
        Tüm Çorum Haberleri
         Çorum

        Çorum

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa