Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Salman: "8 ilçeye hizmet veren bölge sanayisi konumuna geldik"

        (Fotoğraflı)

        Ahmet Altay

        ORDU (İHA) - Fatsa Büyük Sanayi Sitesi Kooperatifi Başkanı Serdar Salman, "Sanayi sitemiz o kadar gelişti ki, Fatsa ile birlikte 8 ilçeye hizmet veren bir sanayi haline geldik. 720 esnafımız son sistemle faaliyetlerini sürdürüyor. Şu anda sanayimizde boş dükkan yok. Büyük talep gören bir sanayiyiz" dedi.

        Araç muayene istasyonunun sanayilerine çok yakın olmasından dolayı muayeneden geçmeyen araçların eksiklerini Fatsa Sanayi Sitesi'nde vatandaşların giderdiklerini söyleyen Başkan Serdar Salman, "Günde 150'ye yakın araç muayene için ilçemize geliyor. Muayeneden geçmeyen araçlar eksiklerini sanayi sitemizde gideriyor ve bu durumda buradaki esnafımızı sevindiriyor. İşlerinde hareket oldukça daha çok kişi istihdam etmeye başlıyorlar. Yaklaşık bin 500 kişi sanayi sitemizde ekmek yiyor. Gelişen teknolojiye göre esnaflarımız kendilerini yenilediler ve bölgeye hitap eden bir sanayi alanına geldik. Son sistem makinelerle hizmet veren esnaflarımız işlerinden çok memnunlar. Büyük bir servis gibi hizmet ağına sahip esnaflarımız var. Birçok önemli markanın servisi sanayimiz içinde yer alıyor. Fatsa ile birlikte Ünye, Çamaş, Çatalpınar, Kabataş, Aybastı, Kumru ve Korgan ilçelerine hizmet veren bir sanayiyiz. Sanayimizi büyüttük ve her geçen gün geliştiriyoruz. İş yeri fiyatları da kiraları da bu talepler sonrası artmıştır. Yine iş açmak isteyen herkese sanayi sitesi olarak kucak açıyoruz" diye konuştu.

        (AA-SLH-Y)

        08.07.2017 11:33:31 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Ordu haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Ordu Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Ordu İlçeleri
        Tüm Ordu Haberleri
         Ordu

        Ordu

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa