Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Tokat'ta doğa kampı başladı

        (Fotoğraflı)

        Nurhan İçmez

        TOKAT (İHA) - Tokat'ta, Gençlik Kampının birinci dönemi 12 ilden 180 gencin katılımı ile başladı.

        Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından gençlerin yoğun eğitim-öğretim yılı sonrası yorgunluklarını atmaları, farklı illerden bir araya gelerek 'Bir Kardeşlik İklimi' oluşturmaları, sosyal, kültürel, sanatsal, sportif etkinliklerle, gezilerle vakit geçirmelerini sağlamak amacıyla düzenlediği Gençlik Kampları Almus Doğa Kampının birinci dönemi başladı. Almus Kaymakamı Hamza İnam, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Cemil Çağlar'ın katıldığı programla gençlik kampı başlatıldı.

        Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Cemil Çağlar, konuşmasında 7 dönemde bin 400 gencin kampa katılacağını ifade ederek,"Gençlerin serbest zamanlarını çeşitli sosyal, kültürel ve sportif faaliyetlerle 4 erkek ve 3 kız olmak üzere toplamda 7 dönemde 1400 gencimizi ağırlayacağımız Almus doğa kampımıza katılan tüm gençlerimizin ulaşım konaklama ve yemek ihtiyaçları Gençlik ve Spor Bakanlığımızca karşılanmakta ve gençlerimizden her hangi bir ücret alınmamaktadır. İlimizin Sosyal, kültürel ve ekonomik olarak gelişmesine büyük katkı sağlayacak ve Türkiye' nin dört bir yanından binlerce gencimizin katılımıyla gerçekleştirilecek olan Almus doğa kampımızın ilimize kazandırılmasındaki destek verenlere teşekkür ediyorum" dedi.

        Almus Kaymakamı Hamza İnam ise konuşmasında gençlik kampının hayırlı olmasını temennisinde bulunarak emeği geçenlere teşekkür etti. Açılış konuşmalarının ardından müzik dinletisi, tiyatro ve halk oyunları gösterileri yapıldı. Gençlerin kentte tarihi ve turistik mekanları gezerek çeşitli aktivitelere katılacakları bildirildi.

        (Nİ-UY-Y-)

        30.06.2017 17:09:46 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Tokat haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Tokat Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Tokat İlçeleri
        Tüm Tokat Haberleri
         Tokat

        Tokat

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa