Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Bakan Eroğlu'nun talimatı ile Afyonkarahisar'a 3 gölet yapılacak

        Gökten Ceylan

        AFYONKARAHİSAR (İHA) - Orman ve Su İşleri Bakanı Prof. Dr. Veysel Eroğlu'nun talimatlarıyla Afyonkarahisar'ın, Şuhut Arızlı, Hocalar Güre ile Dazkırı Çiftlik Gölet ve Sulamalarının kamulaştırma işlemlerine başlanıyor.

        Şuhut Arızlı, Hocalar Güre ile Dazkırı Çiftlik Gölet ve Sulamalarının kamulaştırma işlemlerinin yapılabilmesi maksadıyla gerekli kamu yararı kararı için düzenlenen olur, Orman ve Su İşleri Bakanı Prof. Dr. Veysel Eroğlu tarafından yıldırım hızında imzalandı. Orman ve Su İşleri Bakanı Prof. Dr. Veysel Eroğlu tarafından kamulaştırma yapılabilmesi için olur verilen Şuhut Arızlı Göleti ve Sulaması ile 750 dekar, Hocalar Güre Göleti ve Sulaması ile 2 bin dekar ve Dazkırı Çiftlik Gölet ve Sulaması ile de bin 390 dekar araziye su temin edilecek.

        (GC-

        23.06.2017 15:47:18 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Afyonkarahisar haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Afyonkarahisar Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Afyonkarahisar İlçeleri
        Tüm Afyonkarahisar Haberleri
         Afyonkarahisar

        Afyonkarahisar

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa