Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Uşak Valisi Okur merkeze alındı

        (Fotoğraflı)

        Ertunç Öztürk

        UŞAK (İHA) - Resmi Gazete'de yayımlanan Valiler Kararnamesi'ne göre; Uşak Valisi Ahmet Okur merkeze çekilirken yeni vali olarak Sincan Kaymakamı Salim Demir atandı.

        Vali atamalarına ilişkin kararname Resmi Gazete'de yayımlandı. Bugünkü sayıda yayımlanan kararnameye göre; aralarında Uşak Valisi Ahmet Okur ile 19 vali merkeze atanırken, 41 ilin valisi değişti ve 12 kaymakam vali olarak çeşitli illere atandı.

        Kararnamede, Ağustos 2015 tarihinden bu yana Uşak Valiliği görevini sürdüren Ahmet Okur'un merkez valiliğine atandığı belirtildi. Vali Okur'un yerine ise Sincan Kaymakamlığı görevini sürdüren Salim Demir'in yeni vali olarak atandı.

        Salim Demir özgeçmişi;

        1963 yılında Kayseri'de doğdu. İstanbul Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi Kamu Yönetimi Bölümünü bitirdi. Sırasıyla; Ulubey Kaymakam Vekilliği, Çayıralan Kaymakamlığı, Ömerli Kaymakamlığı, Keçiborlu Kaymakamlığı, Bismil Kaymakamlığı, Isparta Vali Yardımcılığı, Niğde Vali Yardımcılığı, Canik Kaymakamlığı, Atakum Kaymakamlığı görevlerinde bulundu. Sincan Kaymakamı olarak görevini sürdürürken Uşak Valisi olarak atandı. Evli ve iki çocuk babası.

        (EÖ-MB-Y)

        21.06.2017 09:35:32 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Uşak haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Uşak Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Uşak İlçeleri
        Tüm Uşak Haberleri
         Uşak

        Uşak

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa