Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Rektör Uzun'dan Kurucaşile ilçesine ziyaret

        (Fotoğraflı)

        Akif Yaman

        BARTIN (İHA) - Bartın Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Orhan Uzun, Kurucaşile ilçesini gerçekleştirdiği ziyarette öğrenciler ve yöre halkıyla bir araya geldi.

        Bartın Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Orhan Uzun ve beraberindekiler Meslek Yüksekokulunun (MYO) Kurucaşile ilçesinde bulunan programlarının yer aldığı binada incelemelerde bulundu. İlçede ziyaretler de gerçekleştiren Rektör Uzun, yöre halkı ve öğrencilerle bir araya geldi. Kurucaşile Belediye Başkanı Mehmet Zihni Sayın'ın da eşlik ettiği ziyaretlerde Rektör Uzun, öğrencilerin ve vatandaşların görüş ve önerilerini dinledi.

        "Öğrencilerimiz uygulamalı eğitimlerle iş hayatına hazırlanıyor"

        Rektör Uzun Meslek Yüksekokulları bünyesindeki uygulamalı eğitimin önemine vurgu yaparak, "Öğrencilerimiz iş dünyasına hazır olması için uygulamalı eğitim çok önemlidir. Kurucaşile'deki programlarımızda da Meslek Yüksekokulumuzdaki diğer programlar gibi son teknoloji uygulamalı eğitim verilmektedir. Kurucaşile'deki programlarımızda öğretim elemanlarımızın simülasyon üzerinden verdikleri eğitimle öğrencilerimiz üst düzey tecrübe edinmektedir. Öğrencilerimizin edindikleri bu bilgiler mezun olduktan sonra atılacakları iş hayatında önemli avantajlar sağlayacaktır" dedi.

        "Şehrimize ve bölgemize katkıyı önemsiyoruz"

        Bartın Üniversitesi'nin önemli hedeflerinden birinin bulunduğu şehre ve bölgesine katkı sunmak olduğunu da vurgulayan Rektör Uzun, "Üniversitemiz verdiği eğitimle öğrencilerini en iyi şekilde yetiştirmeye çalışırken, araştırma sürecinde ise Bartın başta olmak üzere bölgeyle ilgili ihtisaslaşmalıdır. Kurucaşile, Ulus ve Bartın'daki programlarımız bölge odaklı çalışmalar yapacaktır" diye konuştu.

        Bartın Üniversitesi'nin Kurcaşile'de MYO'ya bağlı Gemi İnşaatı, Yat İşletme Yönetimi, Deniz ve Liman İşletmeciliği ile Turizm ve Seyahat Hizmetleri programlarında eğitim ve öğretim veriliyor.

        (AY-İÇ)

        17.06.2017 10:28:40 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Bartın haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bartın Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Bartın İlçeleri
        Tüm Bartın Haberleri
         Bartın

        Bartın

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa