Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Havsa Devlet Hastanesinde hekim sıkıntısı

        (Fotoğraflı)

        Ergin Yıldız

        EDİRNE (İHA) - Edirne'nin Havsa İlçe Devlet Hastanesi'nde çalışacak hekim bulmakta güçlük çekildiği bildirildi.

        Havsa Belediye Başkanı Oğuz Tekin, İlçe Devlet Hastanesine hekim bulmakta sıkıntı yaşandığını söyledi. Tekin, "Mehmet Müezzinoğlu'nun Sağlık Bakanı olduğu dönemde ilçemize devlet hastanesi yapıldı. Çok güzel oldu. Ama içini doldurabilsek ilçe ve köy halkını mutlu edecek. Doktor ve donanım yetersizliği var hastanemizde. Mehmet Müezzinoğlu'ndan yardım bekliyoruz" dedi.

        Hastanede diş polikliniği, doğumhane, ameliyathane, ameliyat sonrası bakım odası, görüntüleme ve laboratuvar, palyatif bakım üniteleri bulunurken çalışacak hekim bulmakta güçlük çekildiği öğrenildi.

        2014 yılında hasta kabulüne başlayan ilçe hastanesi, Mehmet Müezzinoğlu'nun Sağlık Bakanı olduğu yxıdkyd Edirne İl Sağlık Müdürlüğüne 'Havsa Entegre İlçe Devlet Hastanesi Projesi' oluşturulması talimatı yapıldı. İlçe hastanesi, 4 milyon 466 bin 300 TL'ye mal olurken. 2 bin 880 metrekare alanda, 200 iş günü içerisinde tamamladı.

        (EY-MEF-Y)

        15.06.2017 13:28:35 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Edirne haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Edirne Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Edirne İlçeleri
        Tüm Edirne Haberleri
         Edirne

        Edirne

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa