Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Uğurludağ'da kentsel dönüşüm için imzalar atıldı

        (Fotoğraflı)

        ÇORUM (İHA) - Uğurludağ İlçe Belediyesi ile Toplu Konut İdaresi (TOKİ) arasında kentsel dönüşüm protokolü imzalandı

        AK Parti Çorum İl Başkanı Av. Mehmet Karadağ, projenin Uğurludağ'a kazandırılması hususunda Belediye Başkanı Remzi Torun'u tebrik ederken, Uğurludağ'ın yetiştirdiği bir isim olan TOKİ Finansman Daire Başkanı Ayhan Karaca'ya katkılarından dolayı teşekkür etti.

        Projenin Uğurludağ'ın gelişimine önemli katkı sağlayacağına inandığını ifade eden İl Başkanı Av. Mehmet Karadağ, İlçede AK Parti hükümetleriyle birlikte bir değişimin yaşandığını hatırlattı. Belediye Başkanı Remzi Torun'un da değişimi taçlandırdığını söyleyen Karadağ, Uğurludağ'ı kent görünümüne kavuşturacak ve çehresini değiştirecek projenin hayırlı uğurlu olmasını temenni etti.

        13 dükkan ve 24 daireden oluşacak projede ayrıca saat kulesi, kent meydan yapımının da yer alacağını anlatan Belediye Başkanı Remzi Torun, projenin bu sene ihale edileceğini ve ihale aşamasından sonra da ilk kazmanın vurulacağını kaydetti.

        TOKİ Finansman Daire Başkanı Ayhan Karaca'da, protokolün ardından proje dairesinin onayından sonra da 2 ay içerisinde ihalesinin yapılabileceğini açıkladı. Karaca, 3 ay içerisinde de projeye kazmanın vurulacağını sözlerine ekledi.

        Konuşmaların ardından Belediye Başkan Remzi Torun ve Daire Başkanı Ayhan Karaca, projeyi görüntülü bir şekilde anlattılar.

        (BÖ)

        13.06.2017 18:18:06 TSI

        NNNN

        Tüm Yerel Haberler
        Çorum İlçeleri
        Tüm Çorum Haberleri
         Çorum

        Çorum

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa