Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Yalova'nın incisi Armutlu'da Ramazan denetimi

        (Fotoğraflı)

        YALOVA (İHA) - Ramazan ayının gelmesiyle Yalova Armutlu'da gıda denetim ve kontrolleri arttırıldı. Yalova Armutlu Kaymakamı Uğur Sezer, "Bütün vatandaşlarımızı birer gıda denetçisi olarak görüyor ve bu konuda daha bilinçli ve duyarlı olmaya davet ediyoruz" dedi.

        Termal suyu, doğası ve denizi ile her kesimin beğenisini kazanan Yalova Armutlu'da ilçe Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü tarafından gerçekleştirilen gıda denetim ve kontrolleri, Ramazan ayı nedeniyle sıklaştırıldı. Ülke genelinde özellikle Ramazan ayında hareketlilik yaşanan kasaplar, süpermarketler, unlu mamul üreticileri, pastaneler, lokanta-restoranlar, yemek şirketleri, tatlı ve pastacılık ürünleri, ekmek ve pide üreticileri gibi işletmeler gibi bir çok faaliyet alanı denetimlerinin sıklaştığı bu günlerde Yalova Armutlu'da da İlçe Tarım Müdürlüğü tarafından sürdürülen denetimler aralıksız devam ediyor.

        Gıda üretimi yapan ve satış yapan işletme ziyaretleri kapsamında İlçe Tarım Müdürlüğü Teknik personeli ile birlikte yapılan denetim faaliyetlerini yerinde inceleyen Yalova Armutlu Kaymakamı Uğur Sezer "Önemli olan halkımızın sağlıklı gıda tüketiminin önünü açmaktır" dedi.

        "En iyi gıda denetimcisi halkın kendisidir"

        Armutlu Kaymakamı Uğur Sezer, "En iyi gıda denetçisi tüketicinin kendisidir' düsturundan hareketle bütün vatandaşlarımızı birer gıda denetçisi olarak görüyor ve bu konuda daha bilinçli ve duyarlı olmaya davet ediyoruz. Vatandaşlarımızın gıdaya ilişkin her türlü şikâyet ve taleplerini iletebilmeleri için bakanlığımızca oluşturulan 'Alo gıda 174' hattı 7 gün 24 saat hizmet vermektedir. Alo gıda hattına gelen şikâyet ve taleplerin tamamı anında değerlendirmeye alınmakta ve sonuçları internetten takip edilebilmektedir.

        Ramazan ayı vesilesiyle güçlenen kardeşlik bağlarımız, yardımlaşma duygularımız ve zenginleşen mutfak kültürümüz, özellikle halkımızın güvenilir gıda tüketmesi, sağlığının ve menfaatlerinin korunması konusundaki sorumluluklarımızı daha da artırıyor. Bizim için önemli olan halkımızın sağlıklı tüketim sağlamasıdır. Bu vesile ile denetimleri sürdüren İlçe Müdürümüz Ahmet Söğüt'e ve denetime katılan tüm teknik personele verdikleri çapa ve gayret için teşekkür ediyorum" dedi.

        02.06.2017 13:03:40 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Yalova haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Yalova Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Yalova İlçeleri
        Tüm Yalova Haberleri
         Yalova

        Yalova

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa