Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Ereğli Belediyesi'nden Akgöl Projesine dstek

        (Fotoğraflı)

        KONYA (İHA) - Konya'nın Ereğli ilçesinde, TÜBİTAK destekli Akgöl Sulak Alanının Zamansal Analizi ve AHP İle Yönetim Stratejisinin Geliştirilmesi Projesi'nin tanıtım toplantısı gerçekleştirildi.

        Ereğli Belediyesi Meclis Salonu'ndaki toplantının açılışında projenin tanıtımını gerçekleştiren Prof. Dr. Nebiye Kökbudak Musaoğlu, "Ereğlili olarak şehrimize bir şeyler yapma amacıyla bu projeyi yapmayı düşündük. Ekip arkadaşlarımla paylaşıp çalışmalara başladık. Bu proje 2 yıllık bir proje, iki yılın sonunda Akgöl'ü eski günlerine döndürmeyi amaçlıyoruz. Analizlerimizi ve tespitlerimizi yaparak en uygun çalışmayı gerçekleştireceğiz. Bu kapsamda bize destek olan Belediye Başkanı Özkan Özgüven ve emeği geçen herkese teşekkür ederim" dedi.

        Daha önce Akgöl'le ilgili birçok toplantıya katıldıklarını fakat bu projenin sonuca ulaşacağına inandığını belirten Ereğli Belediye Başkanı Özkan Özgüven, Akgöl'ün ne derece önemli olduğunu, çiftçi açısından regülatör olduğunu, doğal açıdan nasıl bir güzellik olduğunu yani bir değer olduğunu burada olanlar ve Ereğli halkı çok iyi biliyor. Bu projenin ilçemize, bölgemize hatta Ülkemize büyük katkıları olacaktır. Bir Ereğlili olarak, Ereğli sevdalısı olarak hemşehrimiz Prof. Dr. Nebiye Hanımefendiye, beraberindeki ekibe ve bu projeye destek veren, burada olan herkese teşekkür ederim. Belediye olarak da bu proje için gereken her türlü desteği veriyoruz. Projenin Ereğlimize hayırlı uğurlu olmasını diliyorum" diye konuştu.

        Toplantı, Ereğli Belediye Başkanı Özkan Özgüven, Halkapınar Belediye Başkanı Fahri Vardar, İstanbul Teknik Üniversitesi (İTÜ) Öğretim Üyesi ve Proje Sorumlusu Prof. Dr. Nebiye Kökbudak Musaoğlu, projede görevli ekip, Kurum Müdürleri, Belediye Meclis Üyeleri, STK Başkanları eşliğinde gerçekleştirildi.

        (AH-Y)

        26.05.2017 16:48:53 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Konya haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Konya Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Konya İlçeleri
        Tüm Konya Haberleri
         Konya

        Konya

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa