Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Köylü kadınlar obeziteye karşı yürüdü

        (Fotoğraflı)

        Selçuk Vurucu

        KIRKLARELİ (İHA) - İl Sağlık Müdürlüğü tarafından yürütülen "Obezite Kaderimiz Değil" projesi çerçevesinde köylü kadınların katıldığı Kırklareli Yayla Parkı'nda yürüyüş düzenlendi.

        Pınarhisar ilçesinde bağlı belde ve köylerden gelen kadınlar, park çevresinde tur attı. Daha sonra Kültür evi ziyaret edildi. İl Sağlık Müdürü Ali Fatih Selvi, "Obezite Kaderimiz Değil" Projesini önemsediklerini dile getirerek, "Obeziteye karşı başlatılan mücadeleyi en iyi şekilde sürdürüyoruz. Kadınların ülkenin en önemli yapı taşıdır, kadınların harekete geçmesiyle toplumda hareketlenir" dedi.

        Proje Koordinatörü Diş Hekimi Cihangir Bayburtluoğlu ise, "Hareketsiz kalan köylü kadınları proje kapsamında hareketlendirerek, onlara sporu sevdirdik" dedi.

        (SV-MEF-Y)

        24.05.2017 19:40:57 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kırklareli haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kırklareli Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Kırklareli İlçeleri
        Tüm Kırklareli Haberleri
         Kırklareli

        Kırklareli

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa